|
Аз нама да посоча нито един от отговорите в анкетата ,защото които и да посоча той няма да ми се стува напълно правилен!Според мен истинска и искренна любов ,която да продължи до края на живота на човек се случва изключително рядко!Повечето връски в днешно време са от платоническа любов ,незнам защо ,но много хора предпочитат тези връзки пред истинска и зрава връзка.Даже съм ставала и свидетелка на връзки в които едно момиче си харесва едно момче и то и предлага ,само защото се чувства гузно да я одреже и то не някакво си лапе ,а 17 годишно момче.След което той не може да посмее да и каже ,че не иска да продължават връзката си ,а тя иска да е с него само ,за да вижда как другите и завиждат.И така те вече ходят от 2 години и все още не са се разделили.Аз лично съм чувала много тийнейджари на възраст от 13 до 16 години да твардят ,че наистина обичт даден човек ,при което аз не мога да го проумея ,за мен те все още незнаят какво е истинска любов ,а ми говорят за такава!И аз още не съм надхвърлила тази граница ,но все пак никога не съм казала ,че обичам даден човек ,защото за една връзка трябват много неща които играят голяма роля!И най-накрая да кажа и за такива наистина много силни връзки :
1.Те са много рядко срещани 2.За да има такава връзка хората трябва да си имат доверие ,да се обичат ,уважават ,допитват един до друг ,да не са напълно еднакви ,за да има за какво да си говорят и на стари години и много други неща!
Ами мисля ,че това е най-важното ,за да има наистина една здрава връзка!
--------------------

|